MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özge Ulusoy'un son hali şaşırttı
Magazin
2 Nisan 2023 Pazar 16:05

Özge Ulusoy'un son hali şaşırttı

Geçen gün bir güzellik merkezine giden ve oradan paylaşım yapan manken Özge Ulusoy'un yüzündeki değişiklik sosyal medyada gündem oldu.

Özge Ulusoy’un babası emekli albay Haydar Ulusoy 4 Aralık 2022’de Ankara’nın Çankaya ilçesinde karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Zor günler geçiren ünlü manken geçen gün bir güzellik merkezine gitti. Yüzüne işlem yaptıran Ulusoy, daha sonra Instagram hesabından paylaşım yaptı. Ulusoy’un son hali takipçilerinin tepkisine neden oldu.

"LÜTFEN BİRİ SİZE DUR DESİN”

Ulusoy’un fotoğraflarına, “İnsan bunu kendine neden yapar?”, “Ne gerek vardı Özge Hanım, önceki haliniz çok çok güzeldi”, “Doğal güzelliğinizi neden bu hale getiriyorsunuz?”, “Hiç iyi görünmüyorsunuz”, “Lütfen biri size dur desin” gibi yüzlerce yorum yapıldı.

“ESTETİKTEN HİÇ KORKMUYORUM”

Özge Ulusoy, daha önce muhabirlerin “Estetikten korkuyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

“”Yok, hayır. Estetikten niye korkayım? İstedikten sonra hiç korkmam. Herkes ihtiyacı olduğu için yapsın. Aynaya bakınca kendinizi güzel hissetmeyip, mutlu olamayacağınız her şeyi yaptırın, imkanınızca mutlu olun. İnsan mutlu olursa etrafınız da, toplum da mutlu olur. O yüzden herkes mutsuz olduğu her şeyi yaptırsın.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Lale Kaya
 23 Kasım 2023 Perşembe 01:52
Yakında eski , guzel Özge ''den eser kalmayacak. İnsan neden kendine bu kötülüğü yapar, anlamak mümkün değil. Artık hiç kimse kendisi değil.. Kalın kaşlar, kocaman balon dudaklar, unutulmuş, şişirilmiş yanaklar.... Herkes çok çirkin, çok kimliksiz oldu..
 Sabri
 9 Mayıs 2023 Salı 09:00
Kavrama özellikleri çoğalsın diye yaptırıyor … Berat merat meret öyle istemiştir ??????
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir