MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öykü Arin'den Başkan Soyer'e mektup
Yerel Yönetimler
6 Ağustos 2019 Salı 20:36

Öykü Arin'den Başkan Soyer'e mektup

Lösemi tedavisi gören 4 yaşındaki Öykü Arin, Başkan Soyer'e mektup yazarak istekte bulundu. Soyer, mektubu paylaşıp, "Öykü Arin bana mektup yazmış ve İzmir'e disneyland istemiş. Stratejik plana ekliyoruz..." açıklamasını yaptı

SONKALE-Antalya'da lösemi tedavisi gören ve tüm Türkiye'de sağlığına kavuşması için kan ve kök hücre bağışı kampanyalarının düzenlendiği Öykü Arin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e mektup yazarak bir istekte bulundu. Başkan Soyer 4 yaşındaki Öykü'nün mektubunu sosyal medya hesabından paylaşıp, "Öykü Arin bana mektup yazmış ve İzmir'e disneyland istemiş. Stratejik plana ekliyoruz..." açıklamasını yaptı. 
BİNLERCE HASTAYA UMUT OLMUŞTU
İzmir'de, geçen yılın Kasım ayında, lösemi hastalığının türü olan ve milyonda 1 kişide görülen JMML teşhisiyle tedavisine başlanan Öykü Arin için uygun donör bulunamayınca babası Çağdaş Yazıcı'dan yarı uyumlu kök hücre nakli yapıldı. Nakil yüzde 98,5 oranında tuttu. Antalya'da tedavi gördüğü hastanede hastalığı yenmek için mücadele veren Öykü Arin, Türkiye'de ilik nakli olmayı bekleyen binlerce hastaya da umut olmuştu. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir