MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Otomobil su kanalına uçtu... İki genç yaşamını yitirdi!
Türkiye
6 Nisan 2024 Cumartesi 16:32

Otomobil su kanalına uçtu... İki genç yaşamını yitirdi!

Muğla Dalaman'da Astsubay Samet Doymuş'un kullandığı araç su kanalına uçtu. Kazada Doymuş ile araçta bulunan Kübra Demirkol yaşamını yitirdi. Ali Bayraktar ise araçtan yüzerek çıkmayı başardı.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde kanala uçan otomobilin sürücüsü Astsubay Samet Doymuş (24) ile Kübra Demirkol (24) hayatını kaybetti, Ali Bayraktar (24) kendi imkanıyla kurtuldu.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Dalaman ilçesi Kayacık Köprüsü'nde meydana geldi. Kayacık Mahallesi'nden Dalaman yönüne giden,  Dalaman Hava Meydan Komutanlığı’nda astsubay olarak görev yapan Samet Doymuş’un kontrolünü yitirdiği 48 AHF 243 plakalı otomobil, köprüden Kayacık Kanalı'na uçtu.

Kazada otomobil sürücüsü Samet Doymuş ile yanındaki arkadaşlarından Kübra Demirkol hayatını kaybederken, Ali Bayraktar ise araçtan çıkıp, yüzerek kıyıya çıktı. 

ARAÇTAN ÇIKIP YARDIM İSTEDİ 

Samet Doymuş ve yolcu konumundaki Kübra Demirkol'un suya gömülen araçta sıkıştığı ve araçtan çıkamadığı iddia edildi. Araçtan çıkmayı başaran A.B., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

 


CENAZELERE 2.5 SAATTE ULAŞILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve Sahil Güvenlik Dalış Timleri sevk edildi. Dalgıçlar 2,5 saatlik çalışmayla Doymuş ve Demirkol'un cansız bedenlerini sudan çıkardı. Samet Doymuş ile Kübra Demirkol’un cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Dalaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kazadan kendi imkanlarıyla kurtulan Bayraktar ile sürücü Doymuş'un Kayserili ve memleketten arkadaş oldukları öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir