MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Otobüsle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı!
Güncel
26 Şubat 2024 Pazartesi 09:13

Otobüsle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, biri ağır 3 kişi yaralandı.

H.A. (55) yönetimindeki Kamil Koç firmasına ait 34 EHC 916 plakalı yolcu otobüsü İzmir-Ankara kara yolu Halilbeyli Kavşağı'nda Abdullah Demir'in (32) kullandığı 48 BY 621 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın şiddetiyle otomobil ve otobüs yaklaşık 200 metre sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine İzmir ve Manisa'dan ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü Demir ile yolcu konumundaki H.D. (31), M.E. (61) ve E.D. (23) yaralandı.

İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü ile H.D'yi bulundukları yerden çıkardı. Olay yerindeki müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Abdullah Demir yaşamını yitirdi. H.D'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Jandarma, otobüs sürücüsü H.A'yı gözaltına aldı. Öte yandan firma tarafından bölgeye gönderilen başka bir otobüsle yolcular seferlerine devam etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İsmail keser
 27 Şubat 2024 Salı 05:49
Kâmil koç değil katil koç.bu kazaların en büyük nedenleri kaptanlar uykusuz yorgun yola gönderiliyor.daha fazla sefer yaptırmak adına.ikinci sebebi tecrübeli kaptanların deferi bilinmiyor.ben 14 yaşından beri bu meslekteyimfirma satılınca bizleri onların istediği gibi kural ihlali yapmadık diye tazminatsız işten çıkarttılar.dava açtım diye çalıştım islerden firmaları tehdit ederek işten cikartmaya uğraştılar.Allah büyük her gün kazası olan dünyanın tek firmasinoldular.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir