MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Önce tehdit sonra provokasyon! Başkan Soyer'i taciz etti...
Güncel
7 Ocak 2021 Perşembe 19:52

Önce tehdit sonra provokasyon! Başkan Soyer'i taciz etti...

CHP ve İYi Partili üyelerin "Şakran Cezaevi" tehditlerine rağmen "başkanvekilliği seçimini" gündemden düşürmesinin ardından toplantı çıkışı da bir provokasyon yaşandı. Menemen Belediye Meclisi'ni terk eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in yanına yaklaşan bir kişi, "Çanakkale'de yedi düvele ayrı bir bayrak vermedik, sen ayrı bir bayrak istiyorsun" diye bağırdı. Soyer oradan ayrılırken, polisin hiçbir müdahalede bulunmadığı kimliği belirsiz kişi, Cumhurbaşkanı'na şiir okudu.

SONKALEİZMİR- Menemen'deki gergin belediye meclisi toplantısı sonrası, kimliği belirsiz bir kişi tarafından protesto gösterisinde bulunuldu. Toplantıdan ayrılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi, "Sana bir şey söyleyebilir miyim" diye seslendi. Soyer'in "Söyle abi" demesi üzerine, kameralar ve objektiflerin üzerine çevrildiği kişi, "Çanakkale'de biz yedi düvele ayrı bir bayrak vermedik, sen ayrı bir bayrak istiylorsun. Niye buraya geliyorsun. Niye geliyorsun" diye bağırdı.

Ortam bir anda gerilirken, Başkan Soyer aracına doğru yöneldi. Kimliği belirsiz kişi ise bu kez daha yüksek bir sesle, "Bizim bir marşımız var o da İstiklal Marşı. DHKPC'lilere destek vereceğine Çanakkale'nin ruhuna destek versene. Bak söylüyorum sana ayrı bir bayrak isteyen buraya gelmesin" diyerek Başkan Soyer'in arkasından bağırdı.

Bu sırada salonun etrafındaki 30 yakın resmi kıyafetli ve sivil polisin bu kişiye hiçbir müdahale bulunmaması dikkati çekti. Bir süre sonra, "şehit yakını" olduğunu söyleyen kişi, "uzatma artık" diyenlere, "Neyi uzatıyorum ben, neyi... Şehit yakınıyım ben. IŞİD patlamasında Kayseri'de vefat eden Serdar Abay'ın yakınıyım. Açık konuşuyorum tüm Türkiye duysun" dedi.

Polis memurlarının yanında müdahale etmeden beklediği protestocu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bir şiir okuyarak eylemini bitirdi.

"Her defasında bizi ayrılıktan uzak tutan, her söyleyişte bizi kardeş kılan, bu ülkeye 200 eser bırakan, tarih boyunca unutulmayacak olan, gönüllerde taht kuran, büyük lider Recep Tayyip Erdoğan.. Adı Recep'tir zaten adı gibi yiğit ve merttir... O yüzden sevgimiz ebeddir.." diyen kimliği belirsiz kişi, polisler tarafından salonun önünden uzaklaştırıldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir