MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Önce İstiklal Marşı, sonra İzmir Marşı... 100. YILA YAKIŞTI
Güncel
23 Nisan 2020 Perşembe 21:05

Önce İstiklal Marşı, sonra İzmir Marşı... 100. YILA YAKIŞTI

Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı balkonlardan İstiklal Marşı'nı okuyarak kutladı. Koronavirüs salgını nedeniyle 100. yıl coşkusunu meydanlarda yaşayamayan yurttaşlar, saatler tam 21.00'i gösterdiğinde ellerinde bayraklarla balkonlarda toplandı. Dünyanın en büyük korosu oluşturulurken, tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. İzmirliler, İstiklal Marşı sonrası da coşkuyla İzmir Marşı'nı okudu

SONKALEİZMİR-Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bolkonlardan İstiklal Marşı okunarak kutlandı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de yurttaşlar ellerinde bayraklarla balkonlarda hazır bekledi. Saatler 21.00'i gösterdiğinde hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuyan yurttaşlar, koronavirüs salgını döneminde kenetlendi. Gün boyunca İzmir'de yerel yönetimler tarafından çeşitli kortejler ve bandolu müzikli etkinlikler düzenlenirken, İstiklal Marşı ile çoşku tavan yaptı.İzmirliler, İstiklal Marşı sonrası İzmir Marşı ile ortalığı inletti.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Adınız:Funda Arbak
 23 Nisan 2020 Perşembe 22:39
Bunca olumsuzluğa rağmen Başkan ve eşi Neptün Soyeri kutluyorum. Gün boyunca belediyenin tüm birimlerini ,ayrica Konak belediyemizi bu önemli gunde kendisi ve eşi ile bando esliginde halkı selamlayıp bayramımızı kutlaması büyuk incelik.???????????????????????????TEŞEKKÜRLER İZMI?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir