MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okyanusta yangın!
Güncel
3 Temmuz 2021 Cumartesi 12:40

Okyanusta yangın!

Meksika Körfezi'nden sabaha karşı gelen fotoğraf ve videolar adeta dünya gündemine bomba gibi düştü ve görenleri şaşkına çevirdi. Okyanusun orta yerinde birden yükselen alevler herkesin yüreğini ağzına getirirken oluşan görüntü dünya medyası tarafından 'Cehennemin gözü' şeklinde paylaşıldı.

Meksika'nın Yucatan bölgesinde yaşanan olayın deniz altında yer alan petrol boru hatlarında meydan gelen bir sızıntıdan kaynaklandığı açıklandı. Denizin orta yerinde birden bire yükselen alevler panik yaratırken devlete ait petrol şirketi Pemex tarafından yapılan açıklamada yangının söndürüldüğü ve olayın kontrol altında olduğu açıklandı.

'Yangının gözü' ya da 'Cehennemin gözü' şeklinde adlandırılan korkunç olayda daire şeklinde oluşan ve adeta deniz dibinde gerçekleşen bir volkan patlamasını andırdığı söylenen sızıntı kaynaklı duruma ait fotoğraf ve videolar sosyal medyada defalarca paylaşılarak viral haline geldi.

Petrol şirketi Pemex'in deniz üzeri petrol platformuna çok yakın bir mesafede çıkan bu su altı yangını deniz sularında oluşan ve benzerine sık rastlanmayan görüntüler yarattı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir