MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öğretmenevi mi, MHP İlçe Başkanlığı mı?
Güncel
30 Eylül 2022 Cuma 11:17

Öğretmenevi mi, MHP İlçe Başkanlığı mı?

MHP İzmir il, ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri Dikili'deki öğretmenevinde toplantı yaptı. Toplantı için öğretmenevinin girişine ve bahçesine çok sayıda parti bayrağı asıldı. Resmi kuruma parti bayraklarının asılması bölge halkı ve CHP İzmir milletvekillerinin tepkisine neden oldu.

MHP Dikili,  Bergama, Kınık ,Aliağa ,Foça ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri istişare toplantısı yaptı. İl Başkanı Veysel Şahin'in de katıldığı toplantının Dikili'deki öğretmenevinde yapılması ve tesisin MHP bayrakları ile donatılması tepki çekti. 

Bölge halkı siyasi parti toplantısının kamu kurumunda yapılmasına tepki gösterdi. Bir vatandaş asılan bayrakları görüntüleyerek ''Başka yer mi bulamadınız?'' diye seslendi. 


CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Mahir Polat da duruma tepki gösterdi. 


 

SERTEL: BU DÖNEMİ GERİDE BIRAKACAĞIZ
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Burası Dikili Öğretmenevi… MHP teşkilatı öğretmenevinde yemek veriyor ve devletin resmi kurumunu MHP bayrakları İle donatıyor. Parti devleti haline getirdiğiniz ve resmî kurumlara bayrak astığınız bu dönemi geride bırakacağız. Emekli öğretmenlerimiz bu duruma tepki koyuyor.'' ifadelerini kullandı. 

POLAT: DEVLETİN PARTİSİ OLMAZ!
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Mahir Polat ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e seslenerek '' Devletin partisi olmaz!  Dikili Öğretmenevi mi yoksa MHP ilçe başkanlığı mı? Asılan parti bayrakları bilginiz dahilinde mi Sayın Bakan?  Öyleyse vahim değilse çok daha vahim! '' ifadelerini kullandı. 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir