MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öğretmen seminerleri bugün başlıyor
Güncel
8 Şubat 2021 Pazartesi 11:55

Öğretmen seminerleri bugün başlıyor

Öğretmenler için Mesleki Çalışma Programı bugün başlıyor. Mesleki Çalışma Programı, eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerin katılımıyla EBA TV canlı yayını ile izlenebilecek. Yaklaşık 5 gün sürecek olan öğretmen seminerlerinin programı yayınlandı.

Corona virüs salgını nedeniyle uzaktan eğitimde öğrencilerin adresi olan EBA TV’de öğretmen seminerleri de yayınlanıyor. Öğretmenler için online seminerler 38 – 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Online seminerler EBA TV üzerinden takip edilebiliyor.

Millî Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 38, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 87 ve 88'inci, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği'nin 52'inci maddelerine uygun olarak okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim, hayat boyu öğrenme kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerimizin bireysel, mesleki, alana yönelik bilgi ve becerilerinin artırılması, eğitim ve öğretim süreçlerinde karşılaşılan problemlerin çözümüne yönelik yeni becerilerin kazandırılması, öğrenci, veli ve çevre ile etkileşimlerinin geliştirilmesi amacıyla 08-12 Şubat 2021 mesleki çalışma programı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir