MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş yangınından acı haber.. Orman işçisi şehit oldu!
Güncel
3 Temmuz 2025 Perşembe 18:57

Ödemiş yangınından acı haber.. Orman işçisi şehit oldu!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Tosunlar Mahallesi Manastır mevkisi yakınlarındaki ormanda dün çıkan ve söndürme çalışmaları süren yangından acı haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman işçisi ibrahim Demir'in Ödemiş'te alevlere karşı mücadele verirken şehit olduğunu duyurdu. Aynı bölgede yaralanan şoför Ragıp Şahin'in tedavisi sürüyor.

SONKALEİZMİR-Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile acı haberi verdi. Bakan Yumaklı şu açıklamayı yaptı:

"Orman işçimiz İbrahim Demir, İzmir Ödemiş’teki yangında yeşil vatanı korumak için mücadele verirken şehit olmuştur. Yeşil Vatan’ı canı pahasına savunan kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Orman camiamızın ve milletimizin başı sağolsun. Aynı yangın bölgesinde yaralanan şoför Ragıp Şahin kardeşimize de acil şifalar diliyorum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir