MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O yardım kampanyası İYİ Partili vekili isyan ettirdi!
Politika
9 Ağustos 2020 Pazar 19:05

O yardım kampanyası İYİ Partili vekili isyan ettirdi!

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Türk Lirası'nın yabancı paralar karşısında aşırı değer kaybı ve ekonomik krizin yakıcılığının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde, devletin Suriye'nin İdlib kentine yönelik yardım kampanyası düzenlemesini eleştirdi.

SONKALEİZMİR- Valilikler ve kaymakamlıklar aracılığıyla yürütülen; AFAD, Türk Kızılayı, Türkiye Diyanet Vakfı gibi kuruluşların yanı sıra Hüdayi Vakfı, Beşir Derneği, Deniz Feneri Derneği, Hayrat Yardım, İHH ve Sadakataşı gibi dinci vakıf-dernekler tarafından da desteklenen "Bir Aradayız İdlib'in Yanındayız" adlı kampanyanın afişlerini paylaşan İYİ Partili Aytun Çıray, "Vatandaş yanıyor! 5 milyon Suriyeli'ye baktığımız yetmezmiş gibi sıra İdlib'dekilere mi geldi" diyerek tepkisini dile getirdi.

Tüm kaymakamlıkların resmi sitelerinde İdlib'e yardım kampanyasının duyurusunun çıktığını açıklayan Çıray'a sosyal medyadaki binlerce takipçisi de destek verdi. Türkiye'de işsiz ve ağır ekonomik koşullar altında ezilen milyonlarca yurttaş olduğu, devletin İdlib yerine asıl bu kişilere yardım etmesi gerektiği ifade edildi.

İşte o yardım kampanyasının afişi:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir