MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O skandala sendika tepkisi
Güncel
23 Mart 2020 Pazartesi 14:37

O skandala sendika tepkisi

TRT EBA'da başlayan uzaktan eğitimde çocuklara Adnan Menderes'in idamının animasyonunun izletilip ilahiler dinletilmesine Eğitim-Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan'dan tepki geldi. Aydoğan ayrıca uzaktan eğitimde ders süresi diğerlerinden fazla olan seçmeli din derslerinin zorunlu derse dönüştürüldüğünü savundu.

Öğrencilerin ders programında seçmeli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin diğerlerine göre süresinin fazla olması dikkat çekmişti. Eğitim-Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, “Seçmeli din derslerinin fiilen zorunlu derse dönüştürüldüğünü bir kez daha kanıtlayan bir ‘uzaktan eğitim’ programı!” diyerek duruma tepki gösterdi.

MENDERES’İN İDAM SAHNESİ GÖSTERİLDİ

EBA TV’nin ortaokul kanalında ise dersin başlamasına 5 dakika kala çocuklara Adnan Menderes belgeseli izletilmişti. Belgeselde, 10- 12 yaşındaki ortaokul öğrencilerine Adnan Menderes’in idam sahneleri animasyonla gösterilmişti. Görüntüler tepki çekmişti.

LİSE KANALINDA İLAHİ

Öte yandan EBA TV’nin lise kanalını açanlar ise ilahilerle karşılaştı. "Ara Nağme" denilerek lise öğrencileri için hazırlanan kanalda uzun uzun ilahi söylenmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir