MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O küfürbaz bürokrat Soyer'i de tehdit etmiş!
Güncel
15 Ağustos 2020 Cumartesi 15:14

O küfürbaz bürokrat Soyer'i de tehdit etmiş!

Muhalefet liderlerine ağır hakaret ve küfürleriyle gündeme gelen TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bora Ülker'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i de hedef aldığı ortaya çıktı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş’de (TEDAŞ) Genel Müdür Yardımcılığı yapan Bora Ülker’in Tunç Soyer'e yönelik “Dikkat et komünist alçak. Camiye, ezana, bayrağa dokunursan vallahi canınıza, kanınıza dokunuruz. Billahi o camilerden sela dinlemekten yorulursunuz.
Leşlerinizi bile kaldıramazsınız. Devrim Marşını bilmem ama ölçtürürüz kefeni arşın arşın. Dinlersiniz cehennemin dibinde Partizan Marşı”
ifadelerini kullandığı görüldü.

İşte o küfürbaz bürokratın Soyer'e tehdit mesajları:

 

Ahlaksız bürokrat Ülker'in İzmir'deki camilerden Çav Bella çalınması provokasyonu sonrasında ise "Size Türk diyenin, size Müslüman diyenin alayını..." mesajını paylaştığı belirlendi.

2000 yılında inşaat mühendisi olarak girdiği TEDAŞ’ta 15 yıl teknik şef olarak çalışan ve 2017 yılı itibarıyla hem daire başkanlığı hem genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Ülker, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'i de hedef almıştı.

İşte o çirkin mesajlar:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir