MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O belediyeye 10 ton domates!
Yerel Yönetimler
4 Ekim 2019 Cuma 16:33

O belediyeye 10 ton domates!

İYİ Partili Atakan Duran başkanlığındaki Tire Belediyesi, bünyesindeki 2 restoran ve 1 kafeteryada yıl başına kadar kullanılmak üzere mal alımı ihalesine çıktı. Hatip Gıda'nın aldığı ihaledeki 10 ton domates, 6 ton patates, 2 ton topan patlıcan gibi miktarlar dikkat çekti

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Tire Belediyesi, bünyesindeki iki restoran ve bir kafeteryada kullanılmak üzere mal alımı ihalesine çıktı. 27 Eylül 2019'da gerçekleştirilen ve Hatip Gıda'nın aldığı ihalede alınan sebze ve meyvelerin miktarları dikkat çekti. Belediyeye ait Gölet Restoran, Toptepe Restoran ve Derekahve Kafeterya'da yıl başına kadar kullanılmak üzere 10 ton domates, 6 ton papates, 4 ton kavun, 3 ton soğan, 2 ton topan patlıcan ve birçok farklı ürün alındı. 
İLKİ İPTAL EDİLMİŞTİ
Ürün alımları ile ilgili daha önce 19 Temmuz'da çıkılan ihale iptal edilerek bazı rakamların revize edildiği belirlendi. İlk ihalede domatesin 13 ton, karpuzun 6 ton, kuru soğanın 5 ton olduğu kaydedildi. İlk ihaleye katılmayan Hatip Gıda, revize edilen miktarlardan sonra ihaleyi alan firma oldu. Tire Belediyesi'nin iptal edilen ilk ihale ile gerçekleştirilen ikincisi arasındaki sürede ise Hatip Gıda'dan doğrudan temin yolu ile ürün aldığı belirtildi. İhale kanuna göre belediye, ihalede belirtilen miktarın yüzde 80'ini almazsa bu orandaki ücreti firmaya ödeyecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir