MENÜ
İzmir 38°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nurcu profesör iyice azıttı.. Kur'an'ın işaretiyle CHP şer odağı!
Politika
23 Haziran 2019 Pazar 13:06

Nurcu profesör iyice azıttı.. Kur'an'ın işaretiyle CHP şer odağı!

Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden olan Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz çok tartışma yaratacak bir açıklama yaptı. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) hedef alan Akgündüz, "Ben bir Nur talebesiyim. CHP'nin Kur'an'ın işaretiyle şer odağı olduğuna inananlardanım elhamdülillah" dedi.

Mustafa AKBAŞ/SONKALE- Hükümete yakın gazeteciler tarafından FETÖ'yle ilişkili olmakla suçlanan Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, sosyal medya hesabından yine tartışma yaratacak bir açıklama yaptı. Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden Akgündüz, Abdullah Öcalan'ın mektubunun okunması ve kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'deki röportajı sonrası üstü kapalı bir şekilde AK Parti'yi eleştirdi. "Benlikten, hodfüruşluktan, gururdan ve gaddar siyasetten gelen dâhildeki tarafgirane fikriyle, kendi tarafına şeytan yardım etse rahmet okutacak, muhalifine melek yardım etse lanet edecek gibi hâdisatlar görünüyor" ifadelerine yer veren Akgündüz, sert tepki gördü.

KUTSAL KİTABI DA ALET ETTİ

AK Parti'ye yakın birçok ismin eleştirdiği Akgündüz, bu kez, 1 saat sonra CHP'yi hedef alan başka bir açıklama yaptı. Akgündüz, "Ben bir Nur talebesiyim. CHP'nin Kur'an'ın işaretiyle şer odağı olduğuna inananlardanım elhamdülillah" şeklinde skandal ifadeler kullandı. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik bu çok ağır itham yurttaşları kızdırdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Akgündüz'e tepki gösterdi.

ATATÜRK'E VE ALEVİLERE HAKARET ETMİŞTİ

Ahmet Akgündüz daha önce de Atatürk'e ve Alevi yurttaşlara yönelik hakaretleri ile gündeme gelmişti. Yaşar Kemal'in ölümünün ardından "rahmet okumaya gerek yok" sözleriyle bilinen Akgündüz, Said'i Nursi'nin peygamber soyundan geldiğini iddia etmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir