MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Netanyahu: Hamas'ı yok edeceğiz!
Dünya
15 Ekim 2023 Pazar 16:35

Netanyahu: Hamas'ı yok edeceğiz!

Acil durum hükümetinin ilk kabine toplantısında konuşan İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Hamas'ı yok edeceklerini söyledi. Cephedeki askerlerle bizzat görüştüğünü anlatan Netanyahu 'Ordumuz, kana susamış canavarları parçalamak için her an harekete geçmeye hazır' ifadesini kullandı.

Hamas'ın İsrail'e operasyon başlatması sonrası yeniden alevlenen İsrail-Filistin çatışması ışığında kurulan acil durum hükümetinin ilk haftalık toplantısında sert mesajlar veren Başbakan Netanyahu, "Hamas, dağılacağımızı düşündü. Ancak biz Hamas'ı yok edeceğiz" dedi.

Ulusal acil durum hükümeti olarak beş yeni üyenin katılımıyla ilk toplantılarını yaptıklarının altını çizen Netanyahu, "Tek bir ekip ve birleşik bir cephe olarak 7/24 çalışıyoruz. Saflarımızın birliği, ülkeye, düşmana ve tüm dünyaya açık bir sinyal gönderiyor" ifadelerini kullandı.

Cephedeki askerlerle bizzat görüştüğünü anlatan İsrail Başbakanı, "Tüm ülkenin kendilerini desteklediğini biliyorlar. Bu misyonun amacını anlıyorlar. Bizi yok etmek amacıyla bize karşı ayaklanan kana susamış canavarları parçalamak için her an harekete geçmeye hazırlar" vurgusu yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir