MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere Belediyesi'nde ceza kavgası...
Yerel Yönetimler
8 Ocak 2021 Cuma 16:22

Narlıdere Belediyesi'nde ceza kavgası...

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye tarafından kendisine ait arsa üzerinde kaçak inşaat yaptığı gerekçesiyle 1 buçuk milyon TL ceza kesilen müteahhit Hasan Ekin ile belediye başkan yardımcısı İsmail Ay arasında yumruklu kavga çıktı. Belediye hizmet binasındaki olay sonrası iki taraf da darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi olurken, Narlıdere Belediyesi Hasan Ekin hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı

Narlıdere Belediyesi Hizmet Binası'nda bugün sabah saatlerinde kavga çıktı. Sahilevleri'nde kendisine ait arsa üzerine ruhsatsız ve kaçak inşaat yaptığı gerekçesiyle belediye tarafından 1 buçuk milyon TL ceza kesilen Hasan Ekin isimli müteahhit, belediye hizmet binasına giderek Başkan Ali Engin ile görüşmek istedi. Hasan Ekin, Başkan Ali Engin'in binada olmaması nedeniyle başkan yardımcısı İsmail Ay ile görüştü. İkili arasındaki görüşme sözlü tartışmaya ardından da yumruklu kavgaya döndü. Güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonrası kavga güçlükle ayrılırken, iki taraf da darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. 

FİZİKİ SALDIRI AÇIKLAMASI

Narlıdere Belediyesi de olayın ardından yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Sahilevleri’nde kendisine ait arsa üzerinde ruhsatsız ve kaçak olarak istinat duvarı yapan ve toprak üzerinde izinsiz hafriyat çalışması yürüten Hasan Ekin isimli vatandaşa -sözlü ve yazılı uyarıların ardından-  CİMER’den gelen şikayetler de dikkate alınarak yasal işlem başlatılmış, ‘İmar Kanunu’na Muhalefet’ suçundan para cezası kesilmiş, ilgiliye tebliğ edilmiştir.

08.01.2021 tarihinde belediye binasına gelerek, cezai işleme sözlü olarak itiraz eden arsa sahibi, önce ilgili personele sonra da Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay’a sözlü ve fiziki saldırıda bulunmuş, tartışma darp girişimine dönüşmüştür. Yaşanan tartışmanın ardından konu adli mercilere sirayet etmiş, ilgili şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir