MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nalbanoğlu'dan sokak röportajı... 'Vekil olduğuma inandı mı acaba!'
Politika
29 Kasım 2023 Çarşamba 16:18

Nalbanoğlu'dan sokak röportajı... 'Vekil olduğuma inandı mı acaba!'

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Alsancak'ta yürürken kendisini tanımayan ve mikrofon uzatan bir muhabire sokak röportajı verdi. Nalbantoğlu, röportajda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilgili yorumlar yaptı. Gülümseten röportaja ait görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Nalbantoğlu, "Vekil olduğuma inandı mı acaba :)" dedi. 

SONKALEİZMİR-CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Alsancak'ta yürürken Sokak Kedisi olarak bilinen sosyal medya kanalanın muhabiri ile sokak röportajı yaptı. Kendisini tanımayan muhabirin uzattığı mikrofona normal bir yurttaş gibi cevaplar veren Nalbantoğlu, röportaja ait görüntüyü de sosyal medya hesabından paylaştı. Muhabirin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in performansı ile ilgili sorular sorduğu Nalbantoğlu, Başkan Soyer'e 10 üzerinden 10 puan verdi. Öne çıkan projelerle ilgili de Buca Metrosu'na dikkat çekti. 

Nalbantoğlu gülümseten röportajla ilgili sosyal medya hesabından şu mesajı verdi:

"Vekil olduğuma inandı mı acaba :) Gerçi ne olduğunun önemi yok bu şehirde… Olmamalı zaten. Değerlerinden ödün vermeden dik durabiliyorsan, sokaklara inip meydanlarına çıkabiliyorsan, dokusuna işlemiş özgürlüğü çekebiliyorsan içine İzmirlisin. İzmir gibisin… Bu da yeter…"

Röportajı izlemek için görsele tıklayın>>>

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir