MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Müzik ile zinayı ilişkilendirdi!
Güncel
30 Ağustos 2022 Salı 14:26

Müzik ile zinayı ilişkilendirdi!

FM TV kanalında Mehmet Akdemir isimli kişi "İnsan müzikle uğraştığı zaman şeytan omuzlarına çıkar vurmaya başlar. İnsanı zinaya iter. 2 yaşındaki çocuk bile müzik dinlediğinde hareketlenmeye başlıyor" dedi.

Sözde hocalar çocukları hedef almaya devam ediyor. Dün Şanlıurfa’da kız çocuklarının kıyafetleri için akılalmaz yorumlar yapan Mevlana Halid Camii imamı Mehmet Şükrü Dörtbudak’ın ardından bir başka sözde din adamı da sapkın ifadeler kullandı.

“ŞEYTAN OMUZLARINA ÇIKIP VURMAYA BAŞLAR”

Kamuoyunda İsmailağa Cemaati adlı dini grupla ilişkilendirilen ancak İsmailağa tarafından bağlantısı reddedilen Masum Bayraktar adındaki sözde hocanın sahibi olduğu FM TV’de (Fatih Medreseleri TV) pes dedirten ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

Adının Mehmet Akdemir olduğu öğrenilen ve hoca olduğunu iddia eden bir kişi, müziğin zinayı çağrıştırdığını belirterek, “İnsan müzikle uğraştığı zaman şarkıcıları türkücüleri dinlediği zaman, şeytan omuzlarına çıkar vurmaya başlar. Hatta 2 yaşındaki çocuk bile müzik dinlediğinde hareketlenmeye başlıyor” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet Hikmet Aktün
 30 Ağustos 2022 Salı 14:40
Bunu söyleyen kişi değil islamı Allah ı bile tanımıyor. Yobaz ve islam dışı karanlık bir inanç sisteminin temsilcisi. Bunun sözlerini dinlemek ve yaymak YÜCE ALLAH ın hükümlerini çiğnemektir. ".. Aldatan sizi ALLAH ile sldatmasın.." Fatır5 Ayet te açıkça anlatılıyor.. Lütfen okuyun Yüce İslamı bu yobazlara bırakmayın " ...Aklınızı kullanmayan toplumlar üzerine pislik akıtacağım.," Yunus100 Ayeti okuyun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir