MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mustafa Özuslu'dan flaş karar: Aday adayıyım!
Politika
12 Eylül 2023 Salı 10:01

Mustafa Özuslu'dan flaş karar: Aday adayıyım!

İBB Başkanvekili Mustafa Özuslu, yerel seçimlerde Bergama Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapacağını açıkladı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve meclis başkanvekili Mustafa Özuslu, 2024 yerel seçimlerinde Bergama'dan belediye başkan aday adayı olacağını açıkladı. 

Özuslu, Gündemebakış'a konuya dair yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu;

"NİYET ETTİM"
"Resmi bir süreç yok, resmi olarak aday adaylığı süreci başlamış da değil, seçimlerle ilgili süreç de başlamış değil, partimiz de henüz böyle bir süreci başlatmadı. Ancak ben niyet ettim. Niyet etmek önemli bir şey. Çünkü bir şeye niyet etmeden, karar vermeden olmuyor. Ben 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Bergama Belediye Başkanı Aday Adayı olacağım.

Bergama, kendi doğduğum, büyüdüğüm şehir. Böyle bir niyetim var, bunu da örgütüme deklare ettim. Bu niyetimi saklamıyorum, bu saklanacak bir şey de değil. Her partilinin bu hakkıdır. Her Bergamalı'nın da Bergama'yı daha iyi yönetmek üzere, böyle bir iddiayı ortaya koyması da hakkıdır. Her Cumhuriyet Halk Partili'nin aday adayı olmak anasının ak sütü gibi helaldir. Bergama'da kaç aday olur, kimler olur, kimler olmaz, ona partimizin yetkili kurulları karar verir. Değerlendirirler. Ben adaylaştırılır mıyım, adaylaştırılmaz mıyım bilmiyorum ama ben gidip, başvurumu yapacağım. Nasıl meclis üyeliğine başvuru yaptıysam, belediye başkan aday adaylığına da yapacağım."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir