MENÜ
İzmir 43°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mustafa Kayalar davasında flaş karar...
Güncel
3 Temmuz 2024 Çarşamba 11:58

Mustafa Kayalar davasında flaş karar...

Menderes Belediye Başkanlığı görevini yürütürken görevden alınan Mustafa Kayalar, kendisine yöneltilen tüm suçlamalardan beraat etti. Kayalar'ın avukatı Murat Aydın, "Bu dosya baştan aşağı bir kumpastı. Baştan aşağı Menderes Belediye başkanına görev yaptırmayarak halkın iradesini yok etmeye yönelikti. Yargı eliyle yapılan bu kumpasa yargı cevap verdi" dedi.

SONKALEİZMİR-Menderes Belediye Başkanı iken, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Mustafa Kayalar'ın davasında karar çıktı. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi, Kayalar'ın hakkındaki tüm suçlamalardan beraat etmesine hükmetti. 

Adliye önünde açıklama yapan Kayalar'ın avukatı Murat Aydın, "Mustafa Kayalar bütün suçlamalardan beraat etti. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi, sayın başkanın rüşvet alma suçunu işlemediğine, görevini ihmal etmediğine karar verdi.  Tüm suçlardan beraatine hükmetti. Bu dava yargı eliyle halkın iradesini gasp etmeye çalışanların, Menderes'i iki yıl başkansız bırakanların emeklerinin yargı yoluyla verilmiş cevabıdır. Bu dosya baştan aşağı bir kumpastı. Baştan aşağı Menderes Belediye başkanına görev yaptırmayarak halkın iradesini yok etmeye yönelikti. Yargı eliyle yapılan bu kumpasa yargı cevap verdi. Bu kumpası bildikleri halde doğruymuş gibi davrananlara buradan selam olsun" dedi.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir