MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Murat Aydın'dan il başkanı adaylığı ile ilgili açıklama...
Politika
5 Ocak 2023 Perşembe 15:41

Murat Aydın'dan il başkanı adaylığı ile ilgili açıklama...

CHP İzmir İl Başkanlığı için adı geçen İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın süreçle ilgili konuştu. Aydın, "İl başkanlığı bugün için önemli ama geçecek. Önemli olan seçimdeki başarı. Ben ya da bir başkası. İzmir'de oyumuzu artıracağız, başarılı olacağız. Genel başkanımız cumhurbaşkanı olacak" dedi. Öte yandan il başkanlığı için Eski CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu'nun adı "Ağabey formülü" ile gündeme geldi. 

SONKALEİZMİR-CHP İzmir'de Deniz Yücel'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesiyle boşalan il başkanlığı koltuğu için adı geçen isimlerden İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın süreçle ilgili değerlendirme yaptı. 

"İZMİR'DE OYUMUZU ARTIRARAK SEÇİMDEN ÇIKACAĞIZ"

SONKALE'ye konuşan Murat Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve önümüzdeki hafta yapılacak MYK toplantısını işaret etti. Aydın şunları söyledi:

"İzmir il başkanlığı bir görev. Hangi partili görev alırsa en iyi şekilde yerine getirecektir. En doğru değerlendirmeyi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK yapacak. O atama yapıldıktan sonra genel başkanlığın adaylığında seçimi kazanacağız. Genel başkanımız cumhurbaşkanı olacak. İl başkanlığı bugün için önemli ama bu geçecek. Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir örgüt. Bütün gücünü seçime yansıtacak. İl başkanının kim olacağından öte daha önemli konu seçimler. Önemli olan seçimlerdeki başarı. O gün geldiğinde ben ya da bir başkası... Hepimiz seçimi kazanmak için mücadele edeceğiz. İzmir'de oyumuzu artırarak seçimden çıkacağız. Başarılı olacağız. Gerisinin önemi yok. İl başkanlığı bu süreci, örgütü il bazında koordine etmek için önemli. Bundan da önemlisi partililerin mücadele azmi. CHP tüm unsurlarıyla seçime hazır durumda. Bunu başaracağız. İl başkanı kim olacaksa o örgütün işini kolaylaştırmak için çalışacak."

KARAMUSTAFAOĞLU İSMİ GÜNDEMDE 

CHP İzmir İl Yönetimi içerisinden başkanlık için adı geçen Çağdaş Kaya ve Görkem Duman'ın yanı sıra Murat Aydın, Mehmet Ali Çalkaya, Erdal Karademir ile Şenol Aslanoğlu gibi isimlerin ardından Eski CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu da "Ağabey" formülü ile gündeme geldi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir