MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muharrem Dayanç'tan gençlik buluşması!
Politika
16 Aralık 2023 Cumartesi 23:53

Muharrem Dayanç'tan gençlik buluşması!

CHP Balçova Belediye Başkanı Aday Adayı Muharrem Dayanç, ilçedeki gençlerle buluşup "nasıl Balçova istediklerini" sordu. "Genç Başkan Yeni Balçova" sloganıyla yola çıkan eğitimci ve iş insanı Dayanç'a Balçovalı gençler yoğun ilgi gösterdi.

SONKALEİZMİR- İzmir'in yerel seçimlerde gözde ilçelerinden biri olan Balçova'da politika arenası iyice ısınmaya başladı. Daha önce, beraberindeki kalabalık grupla birlikte gövde gösterisi gibi aday adaylık başvurusu yapan Balçova'nın ve İzmir siyasetinin tanınmış isimlerinden eğitimci-iş insanı Muharrem Dayanç, bu kez gençlerle buluştu. CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Dayanç'ın bir kafeteryadaki buluşmasına çok sayıda genç katıldı.

"GENÇ BAŞKAN YENİ BALÇOVA" SLOGANI İLE YOLA ÇIKTI

"Genç Başkan Yeni Balçova" sloganıyla öne çıkan ve gençlerle uzun uzun sohbet edip "nasıl bir Balçova istediklerini" soran Dayanç, notlar alarak seçilirse yapacağı projeleri anlattı. Dayanç'ın açıklamalarına Balçovalı gençler yoğun ilgi gösterdi.

"MOTİVASYONUMUZ HARİKA, ENERJİMİZ MUHTEŞEM"

Balçova Belediye Başkanlığı için yola çıkan Dayanç, buluşmaya ilişkin fotoğraf ve görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştı. Dayanç, "Balçova’da yaşayan gençler nasıl bir Balçova hayal ediyor? Yerel yöneticilerden beklentileri neler? Balçova'nın geleceğini gençlerle birlikte tartıştık. Balçovayı gençlerin gözünden onların hayal ettiği şekilde masaya yatırdık. Motivasyonumuz harika. Enerjimiz muhteşem. Biz hazırız" paylaşımını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir