MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milas Gençlik Spor'a İzmir'den destek
Spor
18 Ağustos 2022 Perşembe 10:23

Milas Gençlik Spor'a İzmir'den destek

Muğla U11 Ligi'nde 10'da 10 yaparak grup şampiyonluğunu kazanan, Muğla İl Şampiyonası'nda ise 58 takım arasında dördüncü olan Milas Gençlik Spor'a İzmir'den destek geldi. İzmirli iş insanı Emre Sarıgedik, başarılı sporcuların isteğini geri çevirmedi ve İzmir'den top gönderdi.

Muğla U11 Ligi'nde geçen sezon grup maçlarının 10'unu da kazanarak grup şampiyonu olan Milas Gençlik Sporlu gençlerin top sıkıntısına İzmir'den çözüm geldi. Milas Şehir Stadı'nda antrenmanlarını yapan gençlerin yaşadığı sıkıntıyı duyan İzmir spor camiasının tanınan ismi ve iş insanı Emre Sarıgedik, topları İzmir'den Milas'a gönderdi. Yeni gelen toplarla yüzü gülen gençler antrenmanlarını eksiksiz yapmaya başladı. 

(Emre Sarıgedik)

Geçen sezon grup maçlarında 48 gol atıp kalesinde sadece 8 gol gören Milas Gençlikspor U11 Takımı, Muğla İl Şampiyonası'nda ise 58 takım arasında dördüncü olmayı başarmıştı. Muğla Şampiyonu ise Ortakent olmuştu.

"ÇOK YETENEKLİ OYUNCULAR VAR"

İmkanlar dahilinde iyi sporcular yetiştirdiklerini belirten Milas Gençlik Spor Antrenörü Çağrı Arıkan, Emre Sarıgedik'e desteğinden dolayı teşekkür etti. Arıkan şöyle konuştu:

"Milas küçük bir yer ancak sporcu potansiyeli çok yüksek. Çevre ilçelerden gelen oyuncularımız var. 40 kilometre uzaklıktan Ören'den antrenman için gelenler var. Bazı imkansızlıklar yaşanıyor ancak kulübümüz birçok şeyi karşılıyor. Top eksiğimiz vardı onu da Emre Sarıgedik'in desteğiyle tamamladık. Buradaki gençlerin geleceği parlak. Çok yetenekli isimler var. Altınordu ile zaten çalışıyoruz., Bu çocuklar, şans verilmesi ile zamanla çok iyi futbolcular olacak."
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir