MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemenspor'un satışına mahkeme engeli!
Spor
2 Temmuz 2022 Cumartesi 14:56

Menemenspor'un satışına mahkeme engeli!

Spor Toto 1. Lig'den düşen Menemenspor'a talip olan Altay'ın eski başkanı Özgür Ekmekçioğlu'na mahkemeden kötü haber geldi. Menemen 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, kulübü şirketleştirmek amacıyla 12 Mart 2021 tarihinde yapılan kongre ile ilgili verdiği ihtiyati tedbir kararının kaldırılması için yapılan başvuruyu reddetti. Böylelikle kulübün yasal olarak satışının önü kapandı.

SONKALEİZMİR-Altay başkanlığından ayrılan Özgür Ekmekçioğlu'nun 2. Lig'e düşen Menemenspor'u satın alma girişimleri sonuçsuz kaldı. Menemenspor Başkanı Tahir Şahin ile görüşüp devir için el sıkışan Ekmekçioğlu, Menemen 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararıyla büyük şok yaşadı. 

Kulubün şirketleştirilmesi amacıyla 2021'de yapılan kongre ile ilgili aldığı ihtiyati tedbir kararının kaldırılması başvurusu reddeden mahkeme satışın hukuki zeminini ortadan kaldırdı.

Menemenspor'un şirketleştirilmesi amacıyla yapılan 21018 yılından bu yana yapılan kongreleri yargıya taşıyan isim olan kurucu üye Fikret Uzun, "Mahkeme kulubü aktif ve pasifleriyle şirkete devir amacıyla yapılan 12 Mart 2021'deki kongre ile ilgili ihtiyati tedbir kararı koydu. Bunun kaldırılması için yapılan itiraz başvurusu 1 Temmuz Cuma günkü kararla reddedildi. Dolayısıyla Menemenspor'un satışı  hukuki açıdan mümkün değil" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir