MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'e battı-çıktı müjdesi...
Yerel Yönetimler
7 Kasım 2023 Salı 11:26

Menemen'e battı-çıktı müjdesi...

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ilçe ve kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak battı-çıktı projesi için tarih verdi. İlçe tarihinin en önemli projelerinden biri olacak battı çıktı için son imzaların atıldığını belirten Başkan Pehlivan, "Tamamen kendi öz kaynaklarımızla yapacağımız battı çıktıyı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak siz kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi. 

SONKALEİZMİR-Menemen'de ilçe tarihinin en önemli projelerinden biri olan Çanakkale Asfaltı üzerindeki Otogar Kavşağı'nda yapılacak battı-çıktı için son imzalar atıldı. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, projenin 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağını açıklarken, tamamen belediyenin öz kaynakları ile yapılacağına da dikkat çekti. 



Başkan Pehlivan'ın açıklaması şöyle:

"Menemen tarihinin en önemli projelerinden biri olan battı çıktı için son imzalarımızı attık. Allah’ın izniyle bugün başlıyoruz. Tamamen kendi öz kaynaklarımızla yapacağımız battı çıktıyı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak siz kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Projemiz tamamlandığında İlçemizin ve kentimizin araç trafiği uzun yıllar derin nefes alacak. Bu güzergahı kullanacak vatandaşlarımız için gerekli olan her noktaya çok sayıda uyarı ve yönlendirme levhaları konumlandırdık. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için siz kıymetli vatandaşlarımızdan bu uyarı ve yönlendirme levhalarını dikkate almasını rica ediyorum. Menemenimizin merkezinden geçmekte olan Çanakkale Asfaltı Garaj Bölgesi’nde yapımına başladığımız ‘Battı Çıktı Projesi’ Menemen’imize, İzmir’imize, bölgemize hayırlı uğurlu olsun."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir