MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'de ağaç katliamı
Yerel Yönetimler
1 Ağustos 2019 Perşembe 14:09

Menemen'de ağaç katliamı

Menemen Şehir Stadı'na passolig sisteminin kurulması için stat bitişiğindeki 29 selvi ağacına kıydılar. Tahir Şahin yönetimindeki kulübün gerekli çalışma için Orman Genel Müdürlüğü, Menemen Belediyesi ve Menemen Kaymakamlığı'ndan izin aldığı belirtilirken, apar topar kesilen ağaçlar vatandaşlar ve çevrecilerin büyük tepkisini çekti

SONKALE-Tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek Menemenspor'un yeni sezonda da maçlarını Menemen Şehir Stadı'nda oynayabilmesi için stat duvarının kenarındaki 29 selvi ağacına kıydılar. Onursal Başkan Tahir Şahin'in faaliyetlerini yürüttüğü Menemenspor yönetimi, stadın fiziki şartlarını passolig sistemine uygun hale getirmek için Orman Genel Müdürlüğü, Menemen Belediyesi ve Menemen Kaymakamlığı'ndan gerekli izinleri alırken, önceki gün ağaçlar kesildi. 


ÇEVRECİLER TEPKİLİ 
Futbol Federasyonu'nun Süper Lig ve 1. Lig'de zorunlu tuttuğu passolig sisteminin kurulabilmesi için stat etrafının ölçülerinin genişletilmesi gerekiyordu. Stattaki giriş çıkış kapılarının sayısının artırılması ve kamera sisteminin yerleştirilebilmesi adına ağaçlar köklerinden kesildi. Bir anda 29 ağacın yerinde olmadığını gören bazı vatandaşlar ve çevreciler duruma tepki gösterirken, stat bitişigindeki duvarın da önümüzdeki günlerde yıkılacağı ifade edildi.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir