MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'de Aydın Pehlivan farkı...
Politika
31 Mart 2024 Pazar 23:28

Menemen'de Aydın Pehlivan farkı...

İzmir'de yerel seçimin en merak edilen ilçelerinden Menemen'de kazanan AK Partili Aydın Pehlivan oldu. 3 yıl önce kura ile başkanvekili olan Pehlivan, yüzde 93'ü açılan sandık sonuçlarına göre en yakın rakibi CHP'li Deniz Karakurt'un 11 puan önünde yüzde 48.27 oy alarak ipi göğüsledi. Hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Pehlivan, ilçeyi 5 dönemdir elinde tutan CHP'nin kalesini yıktı.

SONKALEİZMİR-Yerel seçimlerde İzmir'de beklediği sonuçları alamayan AK Parti'nin yüzünü Menemen güldürdü. İlçede 3 yıl önce kura çekimi sonucu başkanvekili olan Aydın Pehlivan, yüzde 93'ü açılan sandık sonuçlarına göre yüzde 48.27 ile en yakın rakibi CHP'li Deniz Karakurt'u (Yüzde 37.71) geride bıraktı. 

Menemen'de 3 yılda hayata geçirdiği battıçıktı, çocuk köyü, rekreasyon alanları, kültür merkezleri ve spor tesisleri gibi birçok proje ile halkın gönlünü kazanan Pehlivan'ın başarısı sandığa yansıdı. Pehlivan, geçmişte 4 dönem Tahir Şahin, bir dönem de Serdar Aksoy'la ilçede kazanan CHP'nin adeta kalelerinden birini yıkmış oldu.

Seçim sonuçları için Menemen halkına teşekkür eden Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından "Teşekkürler Menemen" paylaşımını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir