MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyesi halı saha işine girdi...
Güncel
24 Mart 2023 Cuma 11:29

Menemen Belediyesi halı saha işine girdi...

Peş peşe yaptığı yüz milyon liraları bulan arazi satışları ile gündeme gelen Menemen Belediyesi, 10 halı saha yaptırmak için ihaleye çıktı. Ortalama 15 milyon TL ile 20 milyon TL arasında maliyeti olduğu belirtilen 10 halı saha, yer tesliminden sonra 5 ay içinde teslim edilecek.

SONKALEİZMİR- Menemen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ( 20 X 40 ) metre ölçülerinde 10 adet sentetik çim yüzeyli halı saha yaptırmak için ihale açtı. 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak ihaleyi kazanan yüklenici, bu halı sahaları, Menemen İlçesi mücavir alanı içerisine kuracak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yer tesliminden itibaren 150 gün içinde sahalar tamamlanacak.

AK Partili Aydın Pehlivan'ın başkanvekilliğini yürüttüğü Menemen Belediyesi, peş peşe yaptığı yüz milyon liraları bulan kamu arazilerinin satışı ile gündeme gelmişti.

Belediyenin ihalesine çıktığı halı sahalardan birinin piyasadaki ortalama maliyetinin 1,5 milyon TL ile 2 milyon TL olduğu öğrenildi.

Halı sahaların ilçenin hangi noktalarına kurulacağı da merak konusu oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Murat
 1 Ekim 2023 Pazar 20:55
Mermerli de büyük bir halı sahaya ihtiyaç var
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir