MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes’te Kitap Takas Şenliği!
Yerel Yönetimler
3 Ekim 2024 Perşembe 09:01

Menderes’te Kitap Takas Şenliği!

Menderes Belediyesi, içinde çevre farkındalığı etkinlikleri ile eğitim ve çocuk oyunlarının olduğu kitap takas şenliği gerçekleştirecek.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “7’den 70’e Kitap Takas Şenliği” adı altında etkinlik düzenleyecek. Her yaştan insana hitap edecek olan etkinlik 5 Ekim Cumartesi Günü, Saat 15:00’da Menderes Ömer Halisdemir Parkı’nda gerçekleştirilecek.


Kitapları ile gelen vatandaşların birbirleri ile takas yapabileceği şenlikte yazar ve şairler de kitaplarını imzalayacaklar. Vatandaşlara söyleşiler ve müzik dinletileri sunulacak. Çocukların da düşünüldüğü etkinlikte yüz ve kitap boyama etkinliği yapılacak. Vatandaşlar evet hayır oyunu ile eğlenirken ebru sanatı atölyesi ile resim öğrenecek. 

Çevre Farkındalığı Sağlanacak
Şenlik, çevre duyarlılığına da dikkat çekecek. Şenliğe katılan vatandaşlar kendi elleriyle tohum bombası yapacak. Hamur toplarının içine yerleştirilen tohumlar daha sonra ekipler tarafından toprağa ekilecek. Kurulacak olan sıfır atık atölyesinin yanı sıra farkındalık yaratmak adına “çevre kahramanı” adı altında fotoğraf çekim köşesi olacak.

“Tüm Vatandaşlarımız Davetlidir”
Eğitim ve çevre duyarlılığına özellikle dikkat çekmek istediklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ”İçi etkinlik dolu güzel bir şenlik geçireceğiz. Kitap takas şenliği ile vatandaşlarımızı kitap okumaya teşvik etmek, çevremizi koruma adına farkındalık yaratmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı şenliğimize davet ediyoruz.” dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir