MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes'te yaza hazırlık
Güncel
12 Nisan 2022 Salı 08:44

Menderes'te yaza hazırlık

Turizmin önemli merkezlerinden İzmir'in Menderes İlçesi'nde yaz dönemi hazırlıkları başladı. Menderes Belediyesi, 43 kilometrelik sahil şeridinde yol çalışmaları, temizlik ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı. Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür'de yürütülen çalışmaları denetleyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Yurttaşların keyifli bir tatil geçirmeleri için ekiplerimiz her zaman hazır olacak" dedi.

Başkan Kayalar, Menderes'in eşsiz güzelliklere sahip olduğunu belirterek, "Kültürü, doğası, antik değerleri ve doğal güzellikleriyle Menderes’imizin adını ulusal ve uluslar arası alanda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ekip arkadaşlarım, yol çalışmalarından, park yapımına, kafeteryalarımızın tadilatına kadar sahil bölgemizin tamamında sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Tatilciler ve Menderesliler'in belediye bünyesinde hizmet veren kafeterya ve sosyal tesislerden çok memnun olduğunu anlatan Mustafa Kayalar, amaçlarının herkesin keyifli zaman geçirmesi olduğunu söyledi.
Kayalar, Gümüldür'deki çalışmalarla ilgili "Sezon öncesi Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi'nde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik, ekip arkadaşlarımıza hayırlı işler diledik. İlçemizin önemli simgelerinden sahil bölgemizin, turizmin kalbi olması için çalışmalarımız tüm bölgelerimizde sezon boyu devam edecek. Her şey Menderes için” ifadelerini kullandı.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir