MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes'te kilit parke taşı mesaisi!
Yerel Yönetimler
3 Mayıs 2023 Çarşamba 10:09

Menderes'te kilit parke taşı mesaisi!

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 44 mahallede yol, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaçlar ve vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda kilit parke çalışmaları Oğlananası Fevzi Çakmak Caddesinde devam ediyor. 

Oğlananası Mahallesi'nin en işlek bölgesi olan Fevzi Çakmak Caddesi'nde vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda 4 bin 500 metrekare kilit parke döşeme çalışması tamamlandı. 

Oğlananası -Atatürk Mahallesi muhtarı Erol İncetürk, Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan’a ve Fen işleri müdürlüğüne bağlı çalışanlara teşekkür etti. İncetürk, ''Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan hem ben hem de mahalle sakinleri çok memnun. İhtiyaçlarımız doğrultusunda kısa sürede isteklerimiz çözüme ulaştırılıyor” dedi.

44 mahalle bizim için aynı öneme sahip
Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan ise “44 mahallemizin hepsi bizim için çok kıymetli. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı planlıyor ve işleme koyuyoruz. En son Oğlananası Atatürk Mahallesi'nde 4 bin 500 metrekare  kilit parke döşeme işini bitirdik. Yeni işler için kollarımızı sıvadık, yaza eksiksiz girmek istiyoruz ” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir