MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes sahillerinde sıkı denetim...
Yerel Yönetimler
28 Temmuz 2023 Cuma 09:37

Menderes sahillerinde sıkı denetim...

Sahillerde denetimlerini sıklaştıran Menderes Belediyesi Zabıta ekipleri, kurallara aykırı faaliyet gösteren işletmelerin şezlong ve şemsiyelerine el koydu. 

Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Özdere Çukuraltı Plajı ve 14 Evler Plajında denetim gerçekleştirildi. Fahiş fiyat uygulamasına karşı yapılan denetimlerde kıyı kenar çizgisine uymayan işletmelerin de şemsiye ve şezlonglarına el konuldu.



Vatandaşların huzurlu bir ortamda tatillerini geçirmesi için özen gösterdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, " Zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tatil bölgemizde ki denetinlerini ara vermeden sürdürüyor. Çukuraltı ve 14 Evler sahilinde ki işletmeleri de denetlediler. Yapılan uygulama kapsamında fahiş fiyat ile vatandaşa yaklaşan işletmelere ceza kesilirken, sahile şemsiye ve şezlong koyma izni bulunan işletmelerin kendilerine izin verilen yasal sınırları aşıp aşmadığı kontrol edildi. Kurallara uymayan işletmelerin şemsiye ve şezlongları toplandı. Vatandaşlarımızın huzurlu bir yaz dönemi geçirmesi, ilçemizi tercih eden turistlerin keyifle zaman geçirmesi adına ekiplerimizin denetimleri sürecek" dedi.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir