MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes Adayı İlkay Çiçek: Her kesimin sorunlarına çözüm olacağız!
Güncel
27 Şubat 2024 Salı 10:39

Menderes Adayı İlkay Çiçek: Her kesimin sorunlarına çözüm olacağız!

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, Kısıkköy Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret etti, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. 

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, Kısıkköy Sanayi Sitesi yönetimiyle bir araya geldi. Ardından Kısıkköy, Dereköy, Akçaköy ve Çatalca Mahallelerinde vatandaş buluşmalarını gerçekleştirdi.

‘’Çözüm odaklı olacağız’’
Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Çiçek, ‘’Kısıkköy Sanayi Sitesi Yönetimi ile bir araya geldik. Yapmış olduğumuz görüşmede kendilerinin istek, talep ve önerilerine kulak verdik. Tarımıyla, turizmiyle, sanayisiyle dikkat çeken Menderes’imizde her kesimin sorununa çözüm olacağız. Ardından mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kısıkköy, Dereköy, Akçaköy ve Çatalca Mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Kendilerinin sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık. 44 mahallemizi ayırmadan, eşit hizmet anlayışımızla hak edilen hizmeti sunacağız. Hemşehrilerimiz isteyecek biz yapacağız. Göreve gelir gelmez hemşehrilerimizin istek ve taleplerini yerine getirecek adımları hızlıca atacağız. Gittiğimiz her noktada bizi coşkuyla karşılayan, bağrına basan hemşherilerime teşekkür ederim’’ dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir