MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mehmet Sepil'den Ali Koç açıklaması...
Spor
12 Eylül 2024 Perşembe 11:41

Mehmet Sepil'den Ali Koç açıklaması...

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, katıldığı bir canlı yayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'in İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda itilerek yere düşürülmesi ile ilgili konuştu. Sepil, "Ali Koç'un bütün bu olayların sonunda itilmesi asla kabul edilemez" dedi. 

SONKALEİZMİR-Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu programa katıldı. Sepil, Göztepe'nin İzmir'de Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı maçta Ali Koç'a saha içerisinde yapılan saldırı ve yaşanan olaylarla ilgili konuştu. 

Sepil şunları söyledi:

"Ali Koç'un bütün bu olayların sonunda itilmesi asla kabul edilemez. Bir başkan üstelik ev sahibiyiz. Benim evimde Ali Koç'ın itilerek yere düşmesi çok üzücü bir olay. Biz başmanlar olarak çok dikkatli olmak zorundayız. Hırçın bir düzen var. Bütün statlarda bu var sadece bu bizim sorunumuz değil. Aslında Ali Koç çok iyi niyetli. Taraftarının sorununu gidermek için gidiyor kendi tribününe. Bizim taraftarımız heyecanlı, armasına bağlı. Pozisyon olmuş, gol olmuş önemli değil. Uzatmada iki gol yemişimiz. Taraftar psikolojisi iyi değildi. Ali Koç'a iltifat için değil, benim bütün başkanlar içinde sözüne güveneceğim başkandır. Bir duruşu vardır. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz. Birçok konuda onunla aynı fikirde olmayabilirim. Ali Koç sizin etrafınızdan dolaşmaz."

"BENİM BAŞIM DÖNDÜ"

Hakemlerle ilgili konuşan ve yabancı oyuncu sınırı konusundaki görüşünü açıklayan Sepil, "Yabancı hakem getirilmesi geçici çözüm. Diyelim ki getirdiniz. Kısa bir müddet olur. Bizde aslan gibi hakemler var, mühim olan onlara iyi eğitim vermek. Yabancı oyuncu sayısı konusunda benim başım döndü. Her sene değişiyor. Ya yeni gelen federasyon değiştiriyor. Ya son son saniyede gidiyoruz ağlıyoruz kulüpler olarak yine değişiyor. Gelecek sene ne olacak bilmiyoruz. En son 8'di bugün 14. Ben olsam ne yaparım. Kesinlikle serbest bırakırım. Kriterler koyarak. Çok komik bir durum mesela. Kasımpaşa bizim gibi borçsuz iki kulüpten biri. Ancak en az harcama limiti verilen kulüp" diye konuştu. 

"MİLLİ TAKIMIN BİR EVİ OLMALI"

A Milli Takım'ın İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda 3-1 mağlup ettiği İzlanda maçı ile ilgili de değerlendirme yapan Mehmet Sepil, "Önemli bölümü Göztepe taraftarıydı stat bizim olduğu için. İzlanda ve Futbol Federasyonu başkanına İzmir'in güzel balığını yedirdik. İzlanda Federasyon başkanı ile daha sonra mesajlaştım. 'Hayatımda bu kadar güzel bir ambiansta maç izlemedim' dedi. İngiliz milli takımının hangi statta oynayacağı tartışılmaz Wembley'dir. Fransa'da da benzer. Bütün maçlar İzmir'de oynansın demiyorum. Milli takım oyuncuları için de sürekli değişen statlarda oynamak sorun olabilir. Sizin bir eviniz olmalı. Biz 20 bin kişilik stadız. Gelecek maç Samsun'da oynanacak. Samsun seyircisi de mükemmeldir" dedi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir