MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Marmaris'te 6 koy özel harekat emrine verildi!
Türkiye
14 Haziran 2023 Çarşamba 09:38

Marmaris'te 6 koy özel harekat emrine verildi!

Muğla’nın Gökova Körfezi’nde Bodrum ve Akyaka bölgesinden kalkan tur ve özel teknelerin tek su ve yiyecek ikmalini yaptığı, 1. derece sit alanı ve milli park olan Büyük Çatı ile birlikte 6 koyun daha özel harekat emrine verildiği ortaya çıktı.

Bölgede yaşayanların orayı terk etmeleri için sözlü tebligat yapılmaya başlandı. Balıkçılar ve bölge sakinleri hiçbir kurumdan yazılı bildirim gelmediğini ve hatta konuyla ilgili bilgilerinin bile olmadığını söyledi. Aralarında emekli bürokrat, iş insanı ve emniyet mensuplarının olduğu vatandaşlar, konuyla ilgili açıklama yaptı. Emekli iş insanı 78 yaşındaki Necmettin Altay konuyu şöyle aktardı:

DOĞAL SIĞINAK ALANI

Burası öylesine önemli konumda bir yer ki Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın yapılmasıyla kapatılan İngiliz Limanı'ndan sonra teknelerin su ve yiyecek ikmali yaptığı tek yer burası kaldı. Ayrıca doğal sığınak gibi olan koy fırtınalı havalarda teknelerin geldiği önemli bir koy. Dededen oğla balıkçıların barındığı, orman yangınlarından sonra arıcıların akın ettiği bir yer. SÖZCÜ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir