MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya'da art arda depremler!
Güncel
23 Kasım 2023 Perşembe 18:16

Malatya'da art arda depremler!

Malatya Battalgazi saat 17.46'da 5.2 büyüklüğünde depremle sallandı. Battalgazi'de saat 17.49'da 4.7 büyüklüğünde ikinci deprem meydana geldi. Depremleri hisseden vatandaşlar panikle kendilerini dışarı attı. Depremler Adıyaman, Elazığ, Şanlıurfa ve çevre illerde de hissedildi.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde depremler meydana geldi. AFAD verilerine göre, saat 17.46’da yerin 6.99 kilometre derinliğindeki deprem 5.2 büyüklüğünde gerçekleşti.

İKİNCİ DEPREM OLDU

Bu depremden dakikalar sonra bir deprem daha oldu. Battalgazi’de saat 17.49’da yerin 6.3 kilometre derinliğinde 4.7 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi.

KANDİLLİ: DEPREMLER 5.3 VE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Kandilli Rasathanesi, saat 17.46’da Adıyaman Sincik’te saat 5.3 büyüklüğünde, saat 17.49’da da Malatya Battalgazi’de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini aktardı.

Üç dakika arayla meydana gelen depremler Adıyaman, Elazığ, Şanlıurfa ve çevre illerde de hissedildi.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya X hesabından, depremle ilgili açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, şunları belirtti:

“Malatya İli Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir