MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mahkemeden flaş Gülşen kararı!
Magazin
26 Ekim 2022 Çarşamba 15:53

Mahkemeden flaş Gülşen kararı!

Şarkıcı Gülşen'in itirazını değerlendiren mahkeme, yurt dışına çıkış yasağını kaldırdı.

Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 3 yıla kadar hapsi istenen Gülşen Çolakoğlu'nun itirazı üzerine yurt dışı yasağı 250 bin TL'lik güvence miktarı yatırması karşılığında kaldırıldı. 

“ÇOCUĞUMU GÖREMİYORUM”

Şarkıcı Gülşen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan soruşturma başlatıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 gün tutuklu kalan Gülşen, ev konutunu terk etmeme şartıyla tahliye edildi. Ardından karakola imza şartıyla ev hapsi kararı kaldırılan Gülşen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma da tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, Gülşen’in 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

21 Ekim’de İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Gülşen Çolakoğlu savunmasını gerçekleştirdi. Gülşen, çocuğunun İspanya’da okuduğunu ve görmeye gidemediğini söyleyerek adli kontrol şartlarının kaldırılmasını talep etti. Mahkeme, karakola imza atma şartının kaldırılmasına ve yurt dışı yasağın devam etmesine karar vermişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir