MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Macaristan İstanbul Başkonsolosu, Soyer'i ziyaret etti!
Yerel Yönetimler
1 Şubat 2023 Çarşamba 16:05

Macaristan İstanbul Başkonsolosu, Soyer'i ziyaret etti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Macaristan İstanbul Başkonsolosu Dr. Attila Pintér'i makamında ağırladı. Başkan Soyer, “Gelecekte ilişkilerimizi daha da geliştirmek için çalışacağız” dedi.

Macaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Dr. Attila Pintér, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i Fuar İzmir'deki makamında ziyaret etti.

Görüşmede gündem 1-5 Şubat tarihlerinde düzenlenen 18’inci kez kapılarını açan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı oldu. Başkan Tunç Soyer, “Bu platform şirketler arası bağı güçlendirmek için önemli bir fırsat. Gelecekte ilişkilerimizi daha da geliştirmek için çalışacağız” diye konuştu. Başkonsolos Dr. Attila Pintér ise fuarcılık alanında İzmir'in başarılarını gördüklerini belirterek “İşbirliğimizi artırmak istiyoruz” dedi.

Ziyarette Macaristan İstanbul Başkonsolosluk Ticari Ataşesi Renata Shiraishi ve Miklos Bujaky, İzmir Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Turizm Dairesi Başkanı Gökçe Başkaya, İZFAŞ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Tuğçe Cumalıoğlu yer aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir