MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maaşlı trollerine saldırttı... GERÇEKLER ACI GELDİ...
Yerel Yönetimler
19 Haziran 2020 Cuma 14:24

Maaşlı trollerine saldırttı... GERÇEKLER ACI GELDİ...

Gölet Rekreasyon Alanı'nın yürek sızlatan halini 'Tire Göleti Kuruttular' manşetiyle gündeme getiren SONKALEİZMİR, İYİ Partili Tire Belediye Başkanı S. Atakan Duran'ın maaşlı trollerine hedef oldu. Başkan S. Atakan Duran iddialarla ilgili tek satır açıklama yapamazken, troller SONKALEİZMİR'e çirkin ithamlarla saldırdı. Biz de Başkan Duran'ın maaşlı trolleri Can Toprakçı, Şükrü Özgü ve Sinan Boncuk'un kim olduğunu araştırdık... Ortaya 'bilindik' ilişkiler çıktı.

SONKALEİZMİR (ÖZEL)- İzmir'in Tire İlçesi'nde belediyeye ait Gölet Rekreasyon Alanı'nın yürek sızlatan halini "Tire Göleti kuruttular" başlığıyla gündeme getiren SONKALEİZMİR, çirkin bir saldırının hedefi oldu. Tire Belediye Başkanı İYİ Partili S. Atakan Duran'ın yakın çevresinde yer alan ve belediyede görev yapan maaşlı troller, SONKALEİZMİR'e küfürle saldırdı. Başkan S. Atakan Duran, her kelimesi doğru olan habere karşı tek satır açıklama geçemezken, maaşlı troller Sinan Boncuk, Şükrü Özgü ile Can Toprakçı fütursuzca küfür ve hakaretlerini sıraladı.

NEREDEN GELİYOR BU CESARET?
Biz de özgür basına bu denli rahat  ve korkusuz şekilde saldırma cüretini gösteren trollerin kim olduğunu araştırdık. Troller, tahmin edildiği üzere Başkan S. Atakan Duran'ın hemen yanı başında çıktı.


KULÜP BAŞKANI TROL!
Tire Gölet'in sorunsuz olduğunu iddia eden ve gazetemize karşı çirkin ithamlarda bulunan Can Toprakçı, Başkan Duran tarafından, Amatör Küme'de mücadele eden Tire Belediyesi'ne ait Tire Belediyespor kulubünün başkanlığına getirilmiş. Toprakçı'nın başkanlığındaki Belediyespor'a Tire Fatih Sultan Mehmet Parkı içindeki büfenin de işletmeliği verilmiş.


FATURALAR BELEDİYEYE
Bir diğer isim Şükrü Özgü ise Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde çalışıyor. Özgü, Tire'de kış dönemlerinde pazar günleri kurulan ceviz pazarının yanındaki belediyeye ait büfenin işletmeciliğini yapıyor. İhalesinin yapılıp yapılmadığı dahi bilinmeyen büfenin elektrik ve su faturaları da belediyeye gidiyor.


BONCUK SİYASETİ ÖĞRENİYOR!
Küfürlü mesajlarıyla dikkat çeken Sinan Boncuk ise Tire Belediyesi Elmak İstimlak Müdürlüğü'nde çalışıyor ve Başkan Duran'a yakınlığı ile biliniyor. Boncuk aynı zamanda İYİ Parti Tire Gençlik Kolları Teşkilat başkanlığını yürütüyor. Hiçbir kanıtı olmadan çamur atmayı öğrenen Boncuk, siyasi kariyeri öncesi tecrübe kazanıyor.

 

İŞTE TROLLERİ DELİRTEN O HABER...

TİRE GÖLETİ KURUTTULAR

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir