MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Levent Göktaş ve Sedat Peker arasında büyük kavga!
Güncel
25 Temmuz 2022 Pazartesi 09:58

Levent Göktaş ve Sedat Peker arasında büyük kavga!

Necip Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelilerinden eski özel kuvvetçi Levent Göktaş’a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından yapılan paylaşımlara Sedat Peker sert tepki gösterdi.

Levent Göktaş'a ait olduğu iddia edilen hesaptan yapılan paylaşımlar Sedat Peker'i çok kızdırdı 
Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur sosyal medya hesabından “Biraz önce Halk TV’yi seyrederken Levent Göktaş’a ait olduğu söylenen bir açıklamadan bahsediyorlardı. Orda bir kelime canımı sıktı “Beni Sedat Peker’e benzetmeyin devleti başınıza yıkarım” demiş. Levent abi eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden dolayı kusura bakma. Beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Kimsin lan sen y….k, Ankara’ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek?" ifadelerini kullandı.

SEDAT PEKER’İN BASIN DANIŞMANI EMRE OLUR NEDEN BU PAYLAŞIMI YAPTI?

Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili hakkında gözaltı kararı verildikten sonra kayıplara karışan eski özel kuvvetçi emekli Albay Levent Göktaş adına Twitter’da yeni hesap açılmıştı. Hesabın Levent Göktaş’a ait olduğu teyit edilememişti.

Levent Göktaş olduğu ileri sürülen kişi belgeleri ile açıklama yapmaya bu akşam başlayacağını ve yarından itibaren de video çekeceğini duyurmuştu. Ancak akşam saatlerinde aynı hesaptan yeni paylaşımlarda bulunuldu.

Paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

“Herkese iyi akşamlar. Güven Sorunu olmaması için herhangi bir şüphe olmaması için belgeleri de yarın videolu bir şekilde açıklayacağım. Daha doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım. Kendimi Harp Okulundan mezun olmuş Teğmen gibi hissediyorum. Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın. Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni Yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar k**** kursağında büyüyenler görüşeceğiz. Beni kullanıp bir kenara atanlar kâbusunuz olacağım.

Siz korunaklı konaklarda kalırken ben sırt çantası ile orada burada geziyordum. K**** kursağında büyüyenler uyumayın lan uyumayın o tuğlayı Yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın! Ve şunu aklınızdan çıkarmayın beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam siz de yanarsınız net!” 

LEVENT GÖKTAŞ’IN AVUKATI CELAL ÜLGEN TELE1’E AÇIKLAMA YAPTI
Paylaşımların ardından hesabın Göktaş’a ait olup olmadığı ise merak konusu oldu. Konuyla ilgili TELE1’den Esma Yapıcı’ya konuşan Avukat Celal Ülgen, “Emin değilim ama yüzde 90 ona ait gibi duruyor. Bana anlattıkları ile çok benzer şeyler alıyor. Ben onu arayamıyorum. İkimizin telefonu da dinleniyor. En son konuştuğumuzda bana ‘Ben yapmadım abi’ demişti” ifadelerini kullandı.

LEVENT GÖKTAŞ’TAN CEVAP GECİKMEDİ
Sedat Peker’in cevabına anında karşılık veren Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili hakkında gözaltı kararı verildikten sonra kayıplara karışan eski özel kuvvetçi emekli Albay Levent Göktaş şunları söyledi:

“Ayrıca Sedat Peker küfür hakaret sahibini küçültür. Bana klavye delikanlılığı yapma. Elinden geleni de ardına koyma. Sen Ankara koridorlarından bahsediyorsun. Ben 100 defa ölü bölgesinden girdim çıktım Kuzey Irak'ta. Ölü bölgesi ne demektir bilir misin sen?

%100 PKK'nın atış hakimiyetinin olduğu noktalardan girdim çıktım ben. Sen bana Ankara koridorlarından bahsediyorsun. Benim görev yaptığım yerleri rüyanda görsen korkarsın. Elinde geleni ardına koyan namerttir. Azdan az çoktan çok gider. Varsa belgen buyur. İftira atmakla olmaz.

Sedat Peker, Bana y***** demişsin! 2 senedir üç beş tane soytarı'nın kasetini yayınlamaktan Başka ne yaptın? Tayyip abi helalleşeceğiz dedin? Ne oldu o mevzu? Madem o kadar cesaretlisin? Evet sen olmadığımı herkes görecek!!! Misli ile iade ediyorum hakaretini!!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir