MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Leopar, genç modele saldırdı!
Dünya
26 Ağustos 2021 Perşembe 15:39

Leopar, genç modele saldırdı!

Almanya'da bir fotoğraf çekimi sırasında model Jessica Leidolph bir leopar tarafından saldırıya uğradı. Ağır yaralanan genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Almanya'da eğlence sektöründe kullanılan hayvanların olduğu bir merkezde fotoğraf çekimi için bulunan iki model barınakta bulunan leoparın saldırısına uğradı. Bu sırada başından ağır yaralanan 36 yaşındaki Jessica Leidolph hastaneye kaldırıldı.

Burgenland yetkilileri leoparların toplum için risk teşkil etmediğini söyleyerek olayla ilgili soruşturma yürütüldüğünü söyledi.

NE İÇİN BURADA POZ VERDİĞİ BİLİNMİYOR
Bild’in haberine göre, leoparın saldırısına maruz kalan model Jessica Leidolph’un ne için poz verdiği ya da çekimi kimin organize ettiği bilinmiyor.

Merkezin sahibi olayla ilgili yorum yapmazken, söz konusu tesisteki emekli gösteri hayvanlarının Game of Thrones dizisinde ve BMW reklamında kullanılan hayvanlar olduğu belirtildi.

Saldırının ardından açıklamada bulunan hayvan hakları koruma örgütü Peta, hayvanların sadece ticari olarak sömürülememesini ve onaylı kurtarma merkezlerinde barınması için çağrı yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir