MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lavrov'dan şok nükleer çıkışı!
Dünya
2 Mart 2022 Çarşamba 13:17

Lavrov'dan şok nükleer çıkışı!

Bugün bir araya gelmesi beklenen Rusya ve Ukrayna heyetlerinin görüşmesinin ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Rus heyeti müzakereler için bugün beklemeye devam edecek, görüşmelere devam etmeye hazırız." dedi. Lavrov ise, "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 7. gününde devam ederken, bugün bir araya gelmesi beklenen Rusya ve Ukrayna heyetlerinin görüşmesi ertelendi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov müzakerelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peskov  şu ifadeleri kullandı: 

"Bu histerinin geçeceğini ve durumun sakin şekilde değerlendirileceğini umuyoruz. Rus ekonomisi elbette ciddi bir darbe yaşamakta, ancak dayanışmamız, potansiyelimiz ve planlarımız var. Bizim heyetimiz müzakere için orada olacak. Ukraynalı yetkililerin müzakere için gelip gelmeyecekleri belirsiz, gelmelerini umuyoruz. Rus heyeti müzakereler için bugün beklemeye devam edecek, görüşmelere devam etmeye hazırız. Ukrayna ile görüşmeler konusunda çelişkili bilgiler geliyor."

LAVROV'DAN 3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKIŞI
Rus Dışişleri bakanı Lavrov ise bir kez daha Ukrayna’nın nükleer silahlara erişmesine engel olacaklarını söyledi. Lavrov aynı zamanda III. Dünya Savaşı’nın nükleer ve çok yıkıcı bir savaş olabileceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir