MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kuşadası'nda flaş anket! CHP’li Ömer Günel büyük farkla önde...
Politika
20 Mart 2024 Çarşamba 22:33

Kuşadası'nda flaş anket! CHP’li Ömer Günel büyük farkla önde...

Yerel seçimlere kısa süre kala, Kuşadası’nda CHP adayı Ömer Günel'in büyük farkla önde olduğu anketlere yansıdı. Siyamer Araştırma'nın anketine göre, Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP’nin tekrar aday gösterdiği Ömer Günel, en yakın rakibine 14 puan fark atıyor.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde son anketler açıklanıyor. Sonucu merakla beklenen Aydın'ın Kuşadası'na ilişkin de çarpıcı bir anket yayınlandı. Siyasal ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin (Siyamer) yaptığı ankete göre, Kuşadası'nda mevcut belediye başkanı ve CHP'nin adayı Ömer Günel, ciddi bir farkla yarışı önde götürüyor.

Yüz yüze anket yöntemiyle 15-17 Mart tarihleri arasında yapılan ankette 3 bin 214 seçmene “Mart/2024’te yapılacak Kuşadası Belediye Başkanlığı seçiminde hangi partiye oy vereceksiniz?” sorusu yöneltildi.

Ankete katılanların yüzde 39,7’si mevcut başkan ve CHP'nin adayı Ömer Günel derken yüzde 16,3’lük bir kesim kararsız olduğunu bildirdi. AK Parti’nin adayı Mustafa Gökçe 25,8, İYİ Parti adayı Behçet Alp 15,6, diğer partiler de 2,6 oranında kaldı.

İLÇEYİ ŞANTİYEYE ÇEVİRMİŞTİ

Ömer Günel, görevi devraldığı 2019 yılından bu yana Kuşadası'nda yaptığı önemli altyapı projeleriyle dikkati çekmişti. Yeni belediye binası, meydanlar, parklar ve çevre düzenlemeleriyle öne çıkan Günel, kırsalda yaptığı yatırımlarla da adından söz ettirmişti. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmasıyla da konuşulan Günel için özellikle yol ve kaldırım hamlesi nedeniyle "ilçeyi şantiyeye çevirdi" yorumları yapılıyordu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir