MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kuşadası Belediyesi'nin süt desteği bir haftada 418 çocuğa ulaştı!
Yerel Yönetimler
24 Mart 2023 Cuma 17:10

Kuşadası Belediyesi'nin süt desteği bir haftada 418 çocuğa ulaştı!

Kuşadası Belediyesi tarafından kentte yaşayan 2-5 yaş arasındaki çocukların sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yaşama geçirilen süt desteği projesi kapsamında bir haftada 3 bin 344 litre süt ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırıldı.

Kent sakinlerinin yüksek enflasyon rakamları nedeniyle mağduriyet yaşamaması için sosyal yardımlarına hız veren Kuşadası Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta Başkan Ömer Günel’in eşi Duygu Günel’in katılımıyla başlatılan süt desteği projesi sürüyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından “Kuşadalı Çocuklar Lıkır Lıkır Süt İçiyor” sloganıyla yürütülen proje kapsamında Tire Süt Kooperatifi’nden temin edilen sütler, sağlıklı ve geri dönüştürülebilir 1 litrelik tetra pak ambalajlar içerisinde başvuru yapan ve tespit edilen tüm ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine ulaştırıldı. Çocukların kemik gelişimleri için büyük önem taşıyan süt ihtiyacını giderecek olan projede, hazırlanan süt dağıtım araçları ile ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalan Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2-5 yaş arası her bir çocuk için aylık 8 litre sütü imza karşılığında teslim etti. Proje ile bir haftada 418 çocuk için toplam 3344 litre süt evlere ulaştırıldı.

Süt desteğinden faydalanmak isteyen aileler ‘sutdestegi.kusadasi.bel.tr’ adresinden ve 444 71 14 numaralı Güvercin Masa hattı aracılığıyla başvuru yapabilir. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir