MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kumar baskınında ortaya çıktı... Atatürk posteriyle gizlemişler!
Güvenlik
6 Mayıs 2023 Cumartesi 10:42

Kumar baskınında ortaya çıktı... Atatürk posteriyle gizlemişler!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Beşyol ve Gökdere Mahallesi'nde iki farklı adrese yapılan baskında kumar oynarken suçüstü yakalanan 152 kişiye 616 bin 400 TL para cezası kesildi. Beşyol Mahallesi'nde daha önce 22 kez mühürlenen işletmede Atatürk posteriyle kaplanmış kapının arkasında gizli bir bölme olduğu belirlendi. Kumar oynayanların baskın sırasında bu bölmede saklandığı açıklandı. 

SONKALEİZMİR-Izmir Il Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bornova'ya bağlı Beşyol ve Gökdere Mahallesi'nde kumar oynandığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. 3 Mayıs Çarşamba Günü yapılan baskınlarda kumar oynarken suçüstü yakalanan 152 kişiye 616 bin 400 TL para cezası kesildi. 



ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

İşletmeler mühürlenerek kumar oynamak için kullanılan materyallere el konuldu. Şüpheliler İ.A. ve A.K. hakkında "Kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" ile "Mühür bozma" suçlarından işlem başlatıldı. Beşyol'daki işletmenin daha önce 18, Gökdere'dekinin ise 22 kez mühürlendiği belirlendi.



ATATÜRK POSTERİYLE GİZLEMİŞLER

Öte yandan Gökdere'deki işletmede Atatürk posteriyle kaplanmış bir kapı arkasında gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Kumar oynayanların baskın sırasında bu bölmede gizlendiği belirtildi.

Videoyu izlemek için tıklayın...


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir