MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Küçük Kulüp'te Doğan Turhan Tenis Turnuvası heyecanı...
Spor
12 Haziran 2024 Çarşamba 10:40

Küçük Kulüp'te Doğan Turhan Tenis Turnuvası heyecanı...

Küçük Kulüp, TSYD İzmir Şubesi ve İstanbul Expres işbirliğiyle 22 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Doğan Turhan Tenis Turnuvası için kayıtlar başladı. Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, İstanbul Ekspres Kurucusu Doğan Turhan adına düzenlenecek turnuvaya tüm sporseverleri davet etti. İstanbul Exspres Başkanı Engin Turhan turnuvayı geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirtirken, TSYD İzmir Şube Başkanı Ergin Karataş ise her alanda sporun destekçisi olduklarını vurguladı.

SONKALEİZMİR-Küçük Kulüp ev sahipliğinde bu yıl 31’incisi gerçekleştirilecek olan tenis turnuvası,  2014 yılında hayatını kaybeden İstanbul Ekspres Kurucusu ve Onursal Başkanı Doğan Turhan adına düzenlenecek. İstanbul Express, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi ve Küçük Kulüp işbirliğinde 24 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Doğan Turhan Tenis Turnuvası, tek erkeler, tek kadınlar ve çift erkekler kategorisinde olacak. Turnuvaya son katılım tarihi 22 Haziran Cumartesi günü... Kayıtlar Küçük Kulüp tarafından yapılıyor.

Turnuva öncesi Küçük Kulüp'te yapılan basın toplantısına Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan, TSYD İzmir Şubesi Başkanı Ergin Karataş, duayen gazeteci Korcan Karar, Göztepe efsane futbolcusu Cenap Öztezel, eski Fenerbahçe kalecisi Can Barhan, TSYD Yönetim Kurulu üyeleri ve Turhan Ailesi katıldı. 



İZMİR'DE ANLAMLI TURNUVA

İstanbul Ekspres ve TSYD İzmir Şubesi’nin, Türkiye’nin prestijli tenis turnuvasından bir olan Küçük Kulüp Tenis Turnuvasına sponsor olarak büyük bir güç kattığını belirten Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Turnuvamız, Türkiye’nin prestijli turnuvalarından biri olmasından dolayı her zaman sponsorlarda seçici olduk. İki değerli kuruluşun turnuvamıza sponsor olması gücümüze güç kattı. Değerli Turhan ailesi, babaları rahmetli Doğan Turhan anısına turnuvayı yapmak istedi. TSYD İzmir Şubesi de bize basın sponsorumuz olarak bize güç verdi. Centilmence mücadele ederek birlikteliğimizi artırmak istiyoruz. Tenis, ayrıca dostluklar ve birlikteliği sağlayan bir spor dalıdır. Hem İzmir hem Ege bölgesindeki sporseverleri turnuvamıza katılmaya davet ediyorum. Küçük Kulüp öncü ve lider kulüp olma misyonunu devam ettiriyor. Çok güzel bir tenis turnuvası olmasını diliyorum” dedi.



GELENEKSEL HALE GELECEK

Aile olarak 55 yıldan bu yana tenis geçmişine sahip olduklarını vurgulayan İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan, “TSYD İzmir Şubesi ile birlikte güzel bir organizasyon yöneteceğiz. Ailemizdeki tenis geçmişi uzun geçmiş yıllarda dayanıyor. 7-8 yaşlarında Kültürpark Tenis Kulübü'nde başlayan spor uğraşım var. Eğitim ve iş hayatından dolayı tenisten uzaklaşmıştık ama son 15 yıldan bu yana yeniden tenise döndüm. Her sabah tenis oynamaya devam ediyorum. Tenisle uğraşan yakın arkadaşlarım var. Babamızın adını yaşatmak ve böyle bir turnuvada adını anmak için teklif gelince hemen kabul ederek hayata geçirdik. Katılımlarla güzel bir turnuva olacağına inanıyorum. Bundan sonraki yıllarda aynı organizasyonlarda gelecek turnuvalarda da sponsorluklarımıza devam ederiz. Şirketimizin 60’ıncı yılı. 60’ıncı yılı bu turnuvanın başlangıç tarihi olarak kabul ederek turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Başladığımız bir işi geleneksel halede götürmeyi prensip eden bir şirketiz” diye konuştu.



BAŞKAN KARATAŞ: SPORUN HER ALANINDA TSYD

Türkiye Spor Yazarları  Derneği'nin spora hizmet eden bir kurum olduğuna dikkat çeken TSYD İzmir Şube Başkanı Ergin Karataş, “TSYD, Türk basının çatı kuruluşlarından biridir. 61 yıllık bir derneğiz. TSYD, insanlar tarafında sadece futbol ile anılsa da sporun her alanında yer alan ve yanında olan bir kuruluştur. Bizim için yüzme ve tenis önemli branşlar arasında yer alıyor. İstanbul Levent’te ve İzmir Urla’daki tesislermizde yüzme havuzlarımız var. Sporun yanında olan bir kuruluş olarak böylesine güzel bir organizasyonda yer almak bizim için çok değerli. Türk sporuna, tenisine bu turnuva ile katkı sağlamak en büyük isteğimiz. Turnuvayı geleneksel hale getirip her yıl daha da artan katılımcı sayısı ile çok daha bir yere getiririz. Turnuvayı önümüzdeki yıllarda dezavantajlı gençlerle ve çocuklarla buluşturmayı ve çocuklarımızı tenisle bir araya getirmeyi çok isteriz” ifadelerini kullandı. 



DOĞAN TURHAN ANISINA DÜZENLENECEK

Bu yıl 31’inci kez Küçük Kulüp ev sahipliğinde, 2014 yılında hayatını kaybeden İstanbul Ekspres Kurucusu ve Onursal Başkanı Doğan Turhan adına düzenlenecek olan turnuva 24 Haziran-4 temmuz arasında gerçekleştirilecek. 

Tek erkeler, tek kadınlar, çift erkekler kategorisinde yapılacak turnuvada 4 Temmuz tarihinde final karşılaşmaları  ve ödül töreni olacak. Turnuvaya son katılım tarihi 22 Haziran Cumartesi günü. Başvurular Kuçük Kulüp'ten yapılıyor.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir