MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kontrolden çıkan araç kaldırıma daldı... 5 çocuk öldü, 3 çocuk yaralı!
Türkiye
1 Ağustos 2024 Perşembe 23:43

Kontrolden çıkan araç kaldırıma daldı... 5 çocuk öldü, 3 çocuk yaralı!

Kontrolden çıkan araç kaldırımdaki çocukların arasında daldı. Ağır yaralanan 8 çocuktan 2'si olay yerinde 3'ü hastanede hayatını kaybetti. Tedavisi süren 3 yaralıdan birinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa Akçakale kara yolundaki Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında kontrolden çıkan bir otomobil, kaldırımdaki yayalara çarptı.  

Kaza sırasında kaldırımdaki 2 çocuk olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan 6 kişi ise ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.  Ancak tedavi altına alınan çocuklardan 3'ü daha yaşamını yitirdi.  

Tedavileri süren 3 yaralıdan birinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

YARALILARDAN 2'Sİ DE ÇOCUK

Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Kasim Gulpinar ile olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak şöyle konuştu: 

"Kaza, seyir halindeki bir aracın, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp yolun kenarındaki yaya vatandaşlarımıza ve park halindeki 2 araca çarpması suretiyle meydana geldi.

Maalesef 5 vatandaşımızı kazada kaybetmiş bulunuyoruz ve ne yazık ki bunlar çocuk yaştaki vatandaşlarımız. Yaş tespitleri yapılacak. 2 çocuğumuz olay yerinde, 3 çocuğumuzu da hastanede tedavi esnasında kaybettik.

2'si çocuk 3 vatandaşımız da yaralı. Bu yaralılardan birinin daha durumu ağır. Tedavileri sürüyor. Yol ise trafiğe kapalı. Ekiplerimiz olayın oluş sebebini ve sorumluları belirleyecek

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir