MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak'ta tıkır tıkır dönüşüm!
Yerel Yönetimler
25 Mart 2021 Perşembe 18:48

Konak'ta tıkır tıkır dönüşüm!

İzmir'in kalbi Konak'taki kentsel dönüşüm çalışmaları, belediye ve muhtarlar arasındaki sıkı diyalogla sorunsuz bir şekilde yürütülüyor. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahalle muhtarları ile bir araya gelip dilek ve temennilerini dinledi.

SONKALEİZMİR- Karşıyaka'da büyük bir krize yol açan kentsel dönüşüm çalışmaları, Konak'ta sorunsuz ilerliyor. Konak'ta göreve başladığı günden bu yana "diyalog ve uzlaşı" parolasıyla Gültepe kentsel dönüşümünü önüne koyan Belediye Başkanı Abdül Batur, planların tamamlanmasının ardından bir kez daha mahalle muhtarları bir araya geldi. Son gelişmeleri ele alan, dilek ve temennileri dinleyen Başkan Batur, sosyal medya hesabından "Biz bu işi yapacağız" notunu paylaştı.

VATANDAŞIN HAKKINI KORUYACAĞIZ

Başkan Batur, "Gültepe dönüşüm planımızı anlatmak için Gültepe bölgesi mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Tüm açıklamaları ve ayrıntıları ile şeffaf bir açıklamalı anlattık. Herkes mahallesinde oturmaya devam edecek. Biz bu işi yapacağız. Bu işi yapmakta kararlıyız. Bu süreci birlikte uzlaşarak anlaşarak yapacağız. Biz vatandaşımızın hakkını korumak için oradayız" açıklamasını yaptı.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir