MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Koltuğa böyle oturdu, FETÖ paylaşımları ortaya çıktı!
Güncel
11 Haziran 2025 Çarşamba 14:29

Koltuğa böyle oturdu, FETÖ paylaşımları ortaya çıktı!

CHP’li Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin tutuklanarak görevden alınmasının ardından, başkan vekili seçimlerini Meclis çoğunluğunu elinde tutan AK Parti’nin adayı Eray Karadeniz kazandı. Seçim sonrası Karadeniz’in kameralara yansıyan ‘neşeli’ görüntüleri dikkat çekerken, geçmiş yıllarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da yeniden gündeme geldi ve tartışmalara yol açtı.

İBB'ye yönelik 5'inci dalga operasyonda gözaltına alınarak tutuklanan ve görevden alınan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe'nin yerine yapılan başkan vekili seçimini AK Parti'nin adayı Eray Karadeniz'in kazandı. Seçim sonucunda AK Partili Karadeniz MHP’li üyelerin desteğiyle başkanlığı kazanırken; CHP’li üyeler ise sıralara vurarak tepkilerini gösterdi.

'NEŞESİ' KAMERALARA YANSIDI

Belediye yönetiminin AK Parti’ye geçmesinin ardından Karadeniz’in kameralara yansıyan ‘neşeli’ halleri dikkat çekti.

FETÖ'YÜ ÖVEN PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI

Bu gelişme sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Karadeniz’in geçmişte yaptığı bazı paylaşımlar da yeniden gündeme geldi.

'POLATLAR' AYRINTISI

Öte yandan, Karadeniz'in geçmişte Dilan Polat ve Engin Polat'ın yargılandığı davada avukatlık yaptığı da ortaya çıktı... (SÖZCÜ)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir